Projemiz Sayın Bakanımız Ziya Selçuk'un Gündeminde

Okulumuzun kurucularından olduğu ve okulumuz öğretmenlerinden Rıdvan Arda'nın öncülük ettiği Boyumdan Büyük İşler projemiz CNN TÜRK Tarafsız Bölge programına katılan sayın bakanımız Ziya Selçuk'un gündemindeydi. Küçük yaşlarda okuma alışkanlığını kazandırmayı ve paylaşmanın güzelliğini öğretmeyi amaçlayan projemiz Bakanımız Sayın Ziya Selçuk tarafından örnek gösterildi. Bakanımız projemizi örnek gösterirken böyle örneklerle bu dönemi dolu dolu geçirebileceğimizi ifade etti. Projemizin çocuklarımıza sağladığı yarar ve bu güzel projenin bakanımızca örnek gösterilmesi bizi sevindirdi ve onurlandırdı; bu nedenle sayın bakanımıza teşekkür ederiz.

Artık 4.ayına giren projemizde İzmir Güzeltepe İlkokulu Öğretmenlerimizden ve Proje yöneticilerimizden sayın Nihal ERTAŞ, İzmir Çiğli'den sayın Yonca AY, İstanbul Bağcılar Atatürk İlkokulundan  Gülay KÖZELO, Bursa Turgay Ciner İlkokulundan sayın Sedef GÜLER, Tekirdağ Hamzaçavuş İlkokulndan sayın Ercan ARZUMAN, Erzurum Aydın Doğan Kolejinden sayın Nurdan LAL, Çorlu Hamza Çavaş İlkokulundan sayın  Aydın ALABAK, İstanbul Rauf Orbay İlkokulundan sayın Esra ÖZKAN, Hatay Maşuklu Hayrittin Çolakoğlu İlkokulundan sayın Songül Danacı(Okul Müdürü) ve sayın Bayram ŞAHİN, Çorum Cumhuriyet Ortaokulundan sayın Şengül AKKAYA, Diyarbakır Cumhuriyet İlkolundan sayın Neslihan AŞKIN ile okulumuz öğretmenlerinden sayın Elmast HANÇER, Çağlayan DEMİREL, Fulya BOSTANCI, Güler ÖZOĞUL, Rukiye IŞIK, Selda İZTAŞ, Handan DİŞBUDAK, Emine AKGÜN, Derya ŞAHİN ÖĞREDİK, Burhan ÖZTÜRK, Derya UYSAL, Neşe BULUT KAYA, Serap YAŞLI, Suna ŞAHİN, Betül HALICI, Sibel KIZILIRMAK, Sevda ÖZCAN ve Ezgi TAHTALI öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ederiz. Geceli gündüzlü çalıştılar. Bu güzel projede yer alıp boyundan büyük işler yapan çocuklarımızı kutluyoruz; projede yer alan kıymetli yazarlarımıza ve desteklerini esirgemeyen velilerimize teşekkür ediyoruz.

03.06.2021 888