Rehberlik Servisi Tanıtım

02.11.2022 310

Pilot Sanayi İlkokulu Rehberlik Servisi, öğrencilerimizin akademik, kişisel, sosyal, duygusal ve kariyer gelişimlerini desteklemek için öğrenci, veli ve öğretmenlerimizle çeşitli çalışmalar gerçekleştirmektedir.

Bu çalışmalar, kimi zaman bireysel, kimi zaman gruplar halinde olmak üzere, görüşmeler, bilgilendirmeler, farkındalık oluşturma, seminer çalışmaları, toplantılar, sınıf etkinlikleri, eğitici oyunlar gibi geniş bir yelpazede sunulmaktadır.

Okul Rehberlik Servisimizde problem odaklı rehberlik anlayışı yerine gelişimsel ve önleyici rehberlik çalışmaları ilkesi benimsenmektedir.

Herhangi bir konuda destek almak isterseniz aşağıdaki tablodan sınıfınızı bularak ilgili Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışmanınız ile görüşebilirsiniz.

Sıra Rehber Öğretmen/
Psikolojik Danışman
Sorumlu Olduğu Sınıflar Çalışma Zamanı
1 İsa KÖSE Anasınıfı-C,
3-A,  3-B,  3-C, 3-D,
3-E, 3-F, 3-G, 3-H,
4-A, 4-B, 4-C, 4-D,
4-E, 4-F, 4-G, 4-H,
Özel Eğitim Otistik-A
Özel Eğitim Zihinsel-A
 Sabahçı
2 Gülsün YILDIRIM Anasınıfı-A,
Anasınıfı-B,
1-A, 1-B, 1-C, 1-D,
1-E, 1-F, 1-G, 1-H,
2-A, 2-B, 2-C, 2-D,
2-E, 2-F, 2-G, 2-H,
Özel Eğitim Zihinsel-B
Öğlenci

Rehberlik Servisimizin öğrenci, veli ve öğretmenlerimiz için hazırladığı dokümanlara aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

ÖĞRENCİLER İÇİN PAYLAŞIMLAR

VELİLER İÇİN PAYLAŞIMLAR