TEBRİKLER-eTwinning OKULU OLDUK

11.05.2023 173

Okulumuz “Pilot Sanayi İlkokulu”,  eTwinning Okul Etiketi ile ödüllendirildi. Avrupa Okul Eğitim Platformunda yer almanın gururunu yaşıyoruz. Yıllardır yaptığımız Uluslararası Projeler ile aldığımız kalite etiketleri neticesinde okulumuz birkaç ay önce eTwinning Okulu olma yönünde davet almıştı. 15 kişilik gönüllü öğretmen kadrosu ile okulumuzda yapılan çalışmalar titizlikle sisteme kaydedilmişti. Akredite çalışması tamamlanan okulumuz, yapılan değerlendirme neticesinde eTwinning Okul Etiketi alan başarılı okullar arasında yer aldı.

Bu, okulunuzdaki eTwinning ekibinin büyük bir başarısıdır! Resmi duyuru kısa bir süre sonra Avrupa Okul Eğitim Platformunda ve diğer eTwinning ve Avrupa Komisyonu haber kanallarında yayınlanacaktır.  eTwinning Okul Etiketini okulumuzun web sitesinde gururla kullanabileceğiz.

Kısa bir süre sonra, Ulusal Destek Kuruluşumuz bize bazı eTwinning materyallerini ve tabii ki eTwinning Okulu plaketini içeren bir paket gönderecektir.

Peki eTwinning Okulu olmanın avantajları nelerdir: eTwinning Okulları;

·        eTwinning Okulları grubuna ve eTwinning Okullarına yönelik çeşitli etkinliklere katılmaya davet edilir.

·        Diğer tüm okullara örnek proje okulu olur.

·        Avrupa düzeyinde görünür olur ve eTwinning için rol modeller olarak tanınırlar ve faaliyetin gelecekteki gelişimi için  öncü okullardan oluşan bir ağ oluştururlar.

·        Tüm eTwinning Okullarına,  öncelikle bir plaket, bir bayrak ve okullar için özel hazırlanmış eTwinning Okul Seti gönderilir.

·        Avrupa düzeyinde yüksek seviyede görünürlük elde eden bu okullar  eTwinning Okulu Etiketlerini tanıtım ve bilgilendirme materyallerinde sergilemeleri yönünde teşvik edilirler.

·        Özel mesleki gelişim programlarına katılmaları yönünde desteklenir ve tavsiye edilirler.

·        İyi uygulamaları paylaşmak, işbirliği yapmak ve seçkin çevrimiçi etkinliklere katılmak için özel bir eTwinning Grubunun parçası olurlar.

TEŞEKKÜR:

Başvuru sürecindeki çalışmalarından ve yardımlarından dolayı başta okul müdürümüz Turgut ANŞİN’e, gönüllü ekipte yer alan öğretmenlerimiz Rıdvan ARDA, Emine AKGÜN,  Neşe ÖZGEL BAYRAM, Çağla ECEVİT, Gülsüm YILDIRIM, Pınar GÖKTAN, Ezgi TAHTALI, Ali BABİ, Ayşe DARENDE, Handan DİŞBUDAK, Fulya BOSTANCI, Rukiye IŞIK, Arzu GÜRBÜZ ve Aysun DELİBAŞ ile Ayşen KORKMAZ’a çok teşekkür ederiz.

06-08-202106-08-2021

11-05-202311-05-202311-05-202311-05-202311-05-202311-05-202311-05-2023