Zeka Oyunları Takımımız Marmara Bölgesi Birincisi

20.11.2019 1835

Türkiye genelindeki devlet ve özel okulların takım olarak katıldığı 'Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası'nın 16 Kasım 2019 tarihinde İstanbul'da yapılan Marmara Bölgesi finallerinde Rabia COŞKUN, Emir BALKANLI, Deniz ÖZÜKURT,  Rohat Eray YILMAZ ve Burak Efe YILMAZ'dan oluşan okulumuzun zeka oyunları takımı, Marmara Bölgesi'ndeki 11 ilden seçilerek gelen 57 takım arasında büyük başarı göstererek, 204 puan alarak Marmara Bölgesi birincisi olmuştur. Okulumuzun zeka takımı elde ettiği sonuç sonrası Marmara Bölgesi birincisi olarak Bursa'yı ve Marmara Bölgesini 21 Aralık 2019 tarihinde Ankara'da yapılacak olan Türkiye finalinde temsil edecek. Öğrencilerin düşünme, karar verme ve problem çözme becerilerini geliştirmek, yardımlaşma ve takım çalışması alışkanlıklarını kazandırmak amacıyla düzenlenen bu şampiyonada, zeka oyunları takımımızda yer alan öğrencilerimizi tebrik eder, desteklerinden dolayı öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür ederiz.

20-11-201920-11-2019